Αύξηση 77% στη χρήση των ΜΜΜ

Για τη μετάβαση στη νέα κανονικότητα του κορονοϊού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μίλησε ο κ. Κώστας Καραμανλής σημειώνοντας πως τη Δευτέρα, πρώτη μέρα άρσης των μέτρων, πραγματοποιήθηκαν 457.000 επικυρώσεις, ενώ τη Δευτέρα 27 Απριλίου, που ίσχυαν ακόμη οι περιορισμοί μετακίνησης είχαν πραγματοποιηθεί 258.000 επικυρώσεις, μια αύξηση 77%.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι οι Έλληνες πολίτες έδειξαν πολύ υπεύθυνη στάση και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς και ότι υπήρχε συγκεκριμένος επιχειρησιακός σχεδιασμός, με τους βοηθούς επιβατών, οι οποίοι θα βρίσκονται όλο το Μάιο σε καθημερινή βάση στους 45 σημαντικότερους σταθμούς ανταπόκρισης Μετρό με λεωφορεία.

Συγκρίνοντας την εβδομάδα που πέρασε με την προηγούμενη που υπήρχαν ακόμα τα μέτρα διακρίνουμε την αύξηση χρήσης των ΜΜΜ και από τη χρήση της εφαρμογής μας. Έτσι την εβδομάδα 4-8 Μαϊου οι χρήστες στην εφαρμογή Πάμε Στάση αυξήθηκαν κατά 55%. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά που ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες εμπιστεύεστε την εφαρμογή μας ανεβάζoντας τον αριθμό των downloads στα 94.000.