Βόλτα γύρω από την πλατεία Συντάγματος

To Σύνταγμα είναι η κεντρικότερη πλατεία της Αθήνας! Βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της Βουλής, την πύλη που οδηγεί στις πολλές διαφορετικές όψεις της Αθήνας. Η πλατεία Συντάγματος πήρε το όνομά της από το Ελληνικό Σύνταγμα, για το οποίο ο βασιλιάς είχε συμφωνήσει μετά από δημόσια απαίτηση κατά τις πρώτες ημέρες της ανεξαρτησίας της Ελλάδας το 1843.

Σήμερα, αποτελεί σημείο συνάντησης και συνδέει την υπόλοιπη πόλη μέσω του σταθμού του Μετρό. Ακριβώς απέναντι από την πλατεία Συντάγματος βρίσκεται το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Είναι ένα νεοκλασικό κτίριο με μακρά ιστορία και ακριβώς μπροστά από τη Βουλή μπορείτε να παρακολουθήσετε την αλλαγή των φρουρών. Ακόμη πιο μακριά, υπάρχει ο ναός του Ολυμπίου Διός και το Στάδιο Καλλιμάρμαρο.

Πηγή: https://portnet.gr/

Αν βρεθείτε στην περιοχή του Συντάγματος αξίζει να επισκεφθείτε τον Εθνικό Κήπο για να απολαύσετε μία όαση πλούσιας βλάστησης και ηρεμίας στην καρδιά της πόλης μέχρι το Ζάππειο! Μην χάσετε ακόμη την ευκαιρία να κατηφορίστε την Ερμού για να κάνετε τις αγορές σας στον φασαριόζικο αυτό πεζόδρομο.

Πηγή: https://truevoyagers.com/

 

Αν βρεθείτε στο όμορφο Σύνταγμα, μη παραλείψετε να χαλαρώσετε σε ένα από τα τοπικά καφέ ή εστιατόρια! Εμείς σας προτείνουμε το Solo café που βρίσκεται επί της οδού Αμαλίας 4. Εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να επιλέξετε καφέ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και να τον συνδυάσετε με επιλεγμένα συνοδευτικά σνακ, όπως τσουρεκάκια, μελοκούλουρα, κριτσίνια, κ.α., σε χαμηλές τιμές. Από αρχές του μήνα, το Solo café παρέχει στους επιβάτες λεωφορείων και τρόλεϊ που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Πάμε Στάση τις παρακάτω προσφορές:

  1. Με τον καφέ σας το κουλούρι θεσσαλονίκης 0,30€
  2. Με τον καφέ σας το νερό 500ml 0,30€
  3. Με τον καφέ σας η τυρόπιτα 0,60€
  4. Μαζί με το burger σας αναψυκτικό 330ml 0,60€
  5. Μαζί με το club σας αναψυκτικό 330ml 0,60€

Solo Cafe Συντάγματος

  • Λ. Αμαλίας, 4
  • Τηλέφωνο/Delivery Service: 210 3217 782
  • Ωράριο Delivery Service: Δευτέρα έως Σάββατο, 08:00 – 17:00

Κατέβασα τώρα την εφαρμογή, εξαργύρωσε την προσφορά και Καλή Απόλαυση!!!