Νέα Προσθήκη στην Εφαρμογή – Συνεργασία με Cardlink

Έχουμε νέα και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συμμετοχή μας και την πρόκριση μας στην επόμενη φάση του προγράμματος ανοιχτής καινοτομίας “emphasis” της Cardlink, μιας και μας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουμε πιλοτικά ένα νέο feature της εφαρμογής για το οποίο δουλεύουμε τους τελευταίους 2 μήνες σε στενή συνεργασία και με τη καθοδήγηση της Cardlink.

 

 

Λίγα Λόγια για εμάς
Η εφαρμογή Πάμε Στάση αφορά τα ΜΜΜ της Αθήνας (λεωφορεία και τρόλεϊ) και είναι ένα ξυπνητήρι για να πηγαίνει ο επιβάτης στη στάση του.
Ο επιβάτης λαμβάνει ειδοποιήσεις για την ακριβή ώρα άφιξης του λεωφορείου του στη στάση, αποθηκεύοντας τις αγαπημένες του στάσεις και ειδοποιήσεις. Επίσης, ενημερώνεται για προβλήματα στη γραμμή του, για απεργίες και κλειστούς δρόμους. Τέλος, μπορεί να βλέπει το λεωφορείο του στον χάρτη.

Νέα Προσθήκη στην Εφαρμογή – Συνεργασία με Cardlink
Με την συνεργασία μας αυτή, από 2 Δεκεμβρίου η εφαρμογή θα διαθέτει πλέον δυναμικές προσφορές επιχειρήσεων του δικτύου της Cardlink πέριξ των στάσεων σε επαναλαμβανόμενες διαδρομές. Πιλοτικά, θα ενσωματώσουμε 7 καταστήματα.

Προσφορές για τον επιβάτη
Αυτό θα γίνεται μέσω της εξαργύρωσης ενός 4ψήφιου κωδικού μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (πχ. 15 λεπτά), τον οποίο θα συμπληρώνει το εκάστοτε κατάστημα και θα είναι μοναδικός.
Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορεί ο επιβάτης να αξιοποιεί τον χρόνο στο λεωφορείο, να εκμεταλλεύεται προσφορές απο κοντινά σε αυτόν καταστήματα και να παίρνει τον καφέ του με έκπτωση.

Μάθε πως να εξαργυρώσεις την προσφορά ΕΔΩ !
Δοκίμασε το!