Στις παραλίες της Αττικής με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Θέλετε να πάτε παραλία αλλά σκέφτεστε την βενζίνη και τα νεύρα από την κίνηση; Η λύση είναι να πάτε παραλία με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς! Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η ώρα που θα πάτε και να πάρετε μαζί σας όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα για τις κοντινές βουτιές σας με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Λιμανάκια, Βουλιαγμένη

Πηγή: https://www.tripadvisor.com.gr

Μια σειρά από πολλές μικρές παραλίες σε μικρούς φυσικούς κόλπους με βράχια που εντυπωσιάζουν με την φυσική ομορφιά τους και την άγρια γοητεία του τοπίου απλώνεται στη Βουλιαγμένη, στο δρόμο προς Βάρκιζα. Τα γαλαζοπράσινα δροσερά νερά είναι προσβάσιμα με κατάβαση από μονοπάτια ανάμεσα στα βράχια. Οι παραλίες δεν είναι οργανωμένες και κατακλύζονται από λουόμενους τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού.

Β’Λιμανακια

115 ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΙΤΣΙ

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΒΑΡΗ

22 ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΣΑΡΩΝΙΔΑ

122Θ ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΒΑΡΚΙΖΑ

Καβούρι

Πηγή: https://www.tripadvisor.com.gr

Η παραλία Καβούρι, είναι ειδανική είτε προτιμάτε το χαλίκι στην παραλία είτε την άμμο και απέχει μόνο 16 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Οι μικρές ελεύθερες παραλίες δεν είναι οργανωμένες, αλλά μπορείτε να βρείτε και πολλά μαγαζιά με ξαπλώστρες και ομπρέλες για να απολαύσετε το μπάνιο σας και τον καφέ σας. Ταυτόχρονα σε κοντινή απόσταση λειτουργούν πολλά μαγαζιά για φαγητό, σε περίπτωση που θελήσετε να τσιμπήσετε κάτι.

Στροφη Καβουριου

117 ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΒΑΡΗ

Άλιμος (Ακτή του Ηλίου)

Πηγή: https://www.tripadvisor.com.gr

Μία ακόμη από τις αγαπημένες κοντινές παραλίες για καθημερινές βουτιές. Απλώνεται σε μεγάλη έκταση, καλύπτει δύο στάσεις του τραμ, και είναι πλήρως οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, αποδυτήρια και ντουζιέρες, ιατρικό σταθμό, θαλάσσιο πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια, γήπεδα για beach volley και ρακέτες, θαλάσσια σπορ και πισίνα.

Σταθμοί Λεωφορείου προς Ακτή του Ηλίου

3η Καλαμακιου

Α1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΒΟΥΛΑ

Β1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

Α2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΒΟΥΛΑ (Μέσω Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ)

Β2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ (Μέσω ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ)

Χ96 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS)

9η Καλαμακιου

ΑΛΙΜΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ

141 ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

142 ΣΤ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

Κατέβασε την εφαρμογή Πάμε Στάση για να βρεις τα δρομολόγια των Λεωφορείων και Τρόλεϊ και Πάμε … Παραλία!