Έχουμε νέα και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συμμετοχή μας και την πρόκριση μας στην επόμενη φάση του προγράμματος ανοιχτής καινοτομίας “emphasis” της Cardlink, μια πρωτοβουλία της Cardlink σε συνεργασία με το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin), τη θερμοκοιτίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουμε πιλοτικά ένα νέο feature της εφαρμογής για το οποίο δουλεύουμε τους τελευταίους 2 μήνες σε στενή συνεργασία και με τη καθοδήγηση της Cardlink. 

 

Λίγα Λόγια για εμάς

Η εφαρμογή Πάμε Στάση αφορά τα ΜΜΜ της Αθήνας (λεωφορεία και τρόλεϊ) και είναι ένα ξυπνητήρι για να πηγαίνει ο επιβάτης στη στάση του. 

Ο επιβάτης λαμβάνει ειδοποιήσεις για την ακριβή ώρα άφιξης του λεωφορείου του στη στάση, αποθηκεύοντας τις αγαπημένες του στάσεις και ειδοποιήσεις. Επίσης, ενημερώνεται για προβλήματα στη γραμμή του, για απεργίες και κλειστούς δρόμους. Τέλος, μπορεί να βλέπει το λεωφορείο του στον χάρτη.

 

Νέα Προσθήκη στην Εφαρμογή – Συνεργασία με Cardlink

Με την συνεργασία μας αυτή, από 2 Δεκεμβρίου θα διαθέτουμε πλέον δυναμικές προσφορές επιχειρήσεων του δικτύου της Cardlink πέριξ των στάσεων σε επαναλαμβανόμενες διαδρομές. Θα ενσωματώσουμε 10 καταστήματα, σε αυτήν την πιλοτική φάση.

Μέσω της εξαργύρωσης ενός 4ψήφιου κωδικού μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (πχ. 10 λεπτά), ο επιβάτης θα μπορεί να εκμεταλλευτεί προσφορά από το εκάστοτε κατάστημα. Ο κωδικός αυτός θα είναι μοναδικός για κάθε κατάστημα.

Γύρω από κάθε στάση θα εμφανίζεται σε marker το logo των συνεργαζόμενων εταιρειών.  Όταν ο χρήστης επιλέξει κάποια επιχείρηση, θα εμφανίζεται η προσφορά που δίνει για τους χρήστες της εφαρμογής μας. Ο χρήστης θα μπορεί επίσης να δει πληροφορίες και φωτογραφίες της επιχείρησης καθώς και να επιλέξει πως θα καθοδηγηθεί μέχρι το κατάστημα. H προσφορά θα είναι ορατή τόσο στον χάρτη του λεωφορείου όσο και στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής.

Με αυτόν τον τρόπο, τα καταστήματα θα κερδίσουν προβολή σε ένα μέσο στο οποίο κάθε μέρα 1.900 χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να τους δουν τουλάχιστον 2 φορές μέσα στη μέρα. Παράλληλα, τα καταστήματα  θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν πόσοι είδαν και πόσοι εξαργύρωσαν την προσφορά τους μέσω διαχειριστικού.

 

Τα Kαταστήματα

Τα καταστήματα που έχουν επιλεχθεί βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Κουκάκι), στην Καλλιθέα και στον Πειραιά. Συγκεκριμένα:

Περί Καφέ (Ακτή Ποσειδώνος 18, Πειραιάς) 
Εν Αθηνάς( Αθήνας 41, Μοναστηράκι) 
Twister Fresh n’ Simple (Δράκου 19, Αθήνα)
SOLO coffee & food hall (Λ. Αμαλίας 2-4, Σύνταγμα)
Franklin coffee house (Γράμμου 1 Καλλιθέα)
Home Cafe (Διομήδους Κυριακού 17, Κηφισιά)
Coffee Stop (Κολοκοτρώνη 25, Αθήνα)

Αν έχεις και εσύ επιχείρηση και θέλεις να δώσεις μοναδικές προσφορές στου χρήστες του Πάμε Στάση συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα.

 

iframe>