Οδός Κολοκοτρώνη – Γιατί να την επισκεφθείς

Η Οδός Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας είναι σίγουρα ένα από τα πολυσύχναστα περάσματα στο κέντρο της πόλης & από τα πιο εναλλακτικά σημεία για διασκέδαση, αλλά όχι μόνο!

Είναι ένας ιστορικός εμπορικός δρόμος, που περικλείεται από τις οδούς Μητροπόλεως, Αθηνάς και Σταδίου. Για λευκά είδη και είδη προικός αρκεί να πας στην Αιόλου, για χαρτικά και λάμπες στην Πραξιτέλους, για κουμπιά στην οδό Ρόμβης, για ηλεκτρικά στη Δραγατσανίου και για είδη ραπτικής στην Ευαγγελιστρίας. 

Η οδός Κολοκοτρώνη, ήταν πάντα ο εμπορικός δρόμος με τα ακριβά καταστήματα, ανάμεσα τους ξεχωρίζουν το κοσμηματοπωλείο του Ζολώτα, η Rolex και το κατάστημα υποδημάτων Καλογήρου. 

Επίσης, η Πλατεία Κολοκοτρώνη, ένα από τα πλέον ιστορικά σημεία της πρωτεύουσας. Μπροστά από το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, είναι στημένος ο ανδριάντας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ήρωα της Επανάστασης. Στην πλατεία υπάρχουν επίσης και οι μαρμάρινοι ανδριάντες δύο από τους σημαντικότερους πολιτικούς του 19ου αιώνα, των Χαριλάου Τρικούπη και Θεόδωρου Δηλιγιάννη.

Όμως δεν είναι μόνο οι μέρες στην Κολοκοτρώνη! Οταν ο ήλιος πέφτει, έρχεται η ώρα των μπαρ και της περατζάδας. Βooze Cooperativa, το «42» , The Bank Job , Bartesera, Drunk Sinatra & πολλά άλλα είναι κάποια από τα μαγαζιά που θα βρεις στα στενά της Κολοκοτρώνη!

Αν τύχει και βρεθείς στην Κολοκοτρώνη, μην παραλείψεις να εκμεταλλευτείς την προσφορά που σου δίνει η εφαρμογή Πάμε Στάση, σε συνεργασία με το Coffee Stop για να πάρεις τον καφέ σου με 0.20 λιγότερο!

https://www.facebook.com/coffeestop.gr/

Κολοκοτρώνη 25, Αθήνα 105 62

Τηλέφωνο: 2114055795