Προβλήματα και στα ΜΜΜ λόγω χιονιά

Προβλήματα στις συγκοινωνίες έφερε σε πολλές περιοχές της Αττικής ο «Τηλέμαχος». Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού εκτελούνται από σήμερα το πρωί από τον Πειραιά μέχρι τον σταθμό «Ειρήνη» μόνο.

 

Κανονικά εκτελούνται πλέον τα δρομολόγια του μετρό από Δουκ. Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», τα οποία είχαν διακοπεί νωρίς το πρωί λόγω προβλημάτων στη σηματοδότηση του προαστιακού.

Μεταβολές-τροποποιήσεις υπάρχουν σε αρκετές διαδρομές δρομολογίων σε λεωφορεία λόγω της χιονόπτωσης, ενώ με κάποιες μικρές καθυστερήσεις διεξάγονται τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δικτυο της χώρας.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6», ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, Κώστας Σιορίκης, από το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ στη Λιοσίων βγαίνουν τα λεωφορεία με δυσκολία, ενώ από το αμαξοστάσιο της Ανθούσας μέχρι τις 6:30 το πρωί, ήταν αδύνατον να βγουν.

Ενδεικτικά, μεταξύ των λεωφορείων, που έχουν τροποποιήσει τα δρομολόγιά τους λόγω παγετού, είναι το 550 (Κηφισιά-Π. Φάληρο) πηγαίνει μέχρι δαχτυλίδι στο Μαρούσι, το 622 (Ανω Γαλάτσι-Γουδί), πηγαίνει μέχρι την πλατεία Κυψέλης, το 608 (Νεκρ. Ζωγράφου-Γαλάτσι) και το 224 (Καισαριανή-Ελ. Βενιζέλου).